FELLES TURFORSLAG SOMMEREN 2024

FELLES TURFORSLAG SOMMEREN 2024

 

En tur til Sørlandet.

Et turforslag fra Odd og Arne.

Odd Amundsen er en pensjonert lastebilsjåfør og har fartet land og strand rundt over vårt landstrakte land. Han er godt kjent.

Vi planlegger en tur til Sørlandet i sommer. Turen var planlagt i juni men på grunn av uforutsette ting må turen utsettes til begynnelsen av august. Kommer tilbake med eksakt tidspunkt senere. Planen er å møtes på en plass i distriktet Hønefoss - Vikersund - Hokksund første natt for videre planlegging.

Videre hadde vi tenkt Notodden, Kristiansand, Flekkefjord, Egersund, Stavanger, Jørpeland, Hjelmeland. Er det fin plass og godt vær kan vi ligge to netter på plassen.

På hjemturen har vi flere muligheter bl.a. om Sand og Kinsarvik og Hardangervidda, eller om Telemark med flere valg.

Vi har tenkt at veien blir til når vi samles og planlegger videre. Vi må ta hensyn til både campingvogner og bobiler. Tenker da på smale veier osv.

Er nok noen ønsker om steder og plasser som vi bør besøke og komme til. Så er det noen som ønsker å se på forskjellige severdigheter på enkelte plasser.

Sørlandet i fellesferien betyr mange turister med fulle campingplasser derfor er det greit å reise utenom den tiden.

Håper at noen vil være med på en tur. Vi kan avtale om å møtes om kvelden på en plass. For det er vanskelig å kjøre etter hverandre hele tiden.

Vi regner med å bruke ca. 14 dager på turen, så planlagt hjem 22 juni. Har sett litt på distanser, hvis vi regner en 150-160 mil så er vi nok kommet langt på turen, men det er avhengig hvor vi planlegger hjemreisen.  Det kan hende at noen ønsker å være med et stykke på veien. Alt er mulig.

Vi tenker påmelding en uke før planlagt avreise. Dette er for å komme med innspill - forslag til turen og se hvor mange som blir med.

PS: har bestilt fint vær og gleder oss til denne turen. Må vel få til en rekeaften en kveld. Ta kontakt.

Påmelding og spørsmål:            Odd Amundsen: Mobil 92 03 92 00

                                               Arne Ringen:      Mobil 41 43 82 25